Бесплатна достава и монтажа на акумулатори

Разгледајте ја нашата богата понуда на акумулатори од врвни брендови

Разгледај

Дозволете му на вашиот автомобил да блесне

Дознајте за нашите производи

Разгледај колекција

Запознајте се со волшебникот што ги чисти дури и највалканите гуми

К2 Болд е користен од милиони корисници ширум светот.

Разгледај производ

Побарајте помош од наши вработени

Со наша помош, одберете го вистинскиот производ за вашиот автомобил.

Контактирај вработен

Нови брендови

Нови Американски брендови на нашиот пазар коишто се светски лидери во своите индустрии

Бесплатна достава за нарачки над 1500 МКД

Ви нудиме брза и безбедна достава за сите нарачки во рок од 24-48 часа.

Корисничка поддршка

Достапни сме 24/7 при изборот на вистинските продукти за вашиот автомобил. Контактирајте не овде, или преку Messenger.

Контактирај вработен од Скопје

За сите прашања и нарачки во Скопје или во околината, јавете ни се на 078 430 677

Контактирај вработен од Прилеп

За сите прашања и нарачки во Прилеп или во околината, јавете ни се на 077 574 243

Акумулатори

Види повеќе
SCORPION 75Ah
SCORPION SCORPION 75Ah
4,789 Ден.
На залиха
SCORPION 55Ah
SCORPION SCORPION 55Ah
3,589 Ден.
На залиха
Одбери опции
SCORPION 45Ah
SCORPION SCORPION 45Ah
2,869 Ден.
На залиха
Одбери опции
SCORPION 100Ah
SCORPION SCORPION 100Ah
5,989 Ден.
На залиха
SCORPION 83Ah
SCORPION SCORPION 83Ah
5,029 Ден.
На залиха
EnergyPlus 12V 45Ah L+
EnergyPlus EnergyPlus 12V 45Ah L+
2,999 Ден.
На залиха
Energy Plus 45Ah 12V D+
Energy Plus Energy Plus 45Ah 12V D+
2,999 Ден.
На залиха
SCORPION 66Ah
SCORPION SCORPION 66Ah
4,319 Ден.
На залиха
VP VISION 105Ah AGM
VP VISION VP VISION 105Ah AGM
14,990 Ден.
На залиха
VP VISION 95Ah AGM
VP VISION VP VISION 95Ah AGM
12,990 Ден.
На залиха
VP VISION 80AH AGM
VP VISION VP VISION 80AH AGM
11,990 Ден.
На залиха
VP VISION 70Ah AGM
VP VISION VP VISION 70Ah AGM
10,253 Ден.
На залиха
VP VISION 60AH AGM
VP VISION VP VISION 60AH AGM
9,360 Ден.
На залиха

Брендови

Сите брендови

Каде се лоцирани нашите продавници?

Понеделник - Петок: 09:00 - 17:00

Среда и Сабота: 09:00 - 16:00
Недела: Затворено

Земи насоки

Понеделник - Петок: 08:00 - 20:00

Сабота: 08:00 - 16:00
Недела: Затворено

Земи насоки

Понеделник - Петок: 08:00-20:00

Сабота: 08:00 - 16:00

Недела: Затворено

Земи насоки