VP VISION 80AH AGM


Цена:
11,990 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

 • Капацитет: 80Ah

 • Стартна снага: 820A

 • Поларитет: Desni +

 • Апликација: Премиум акумулатор за поновите генерации на возила со START- STOP систем, со додатна енергија на потрошување и поголем број на циклуси.

Исто така и за возила без START- STOP систем, кадешто работниот век на батеријата е продолжен, заради помало изложување на додатно оптеретување.

 • Димензии ДxШxВ (во mm): 310*175*190
 • Тростроен циклус
 • За камп приколици
 • За соларни панели
 • Употреба на пловни возила
 • Херметички капк
 • Минимално оддржување
 • Заштита против експлозија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи