Оваа онлајн продавница е направена да понуди соработка и пружи информации и совети на сите оние кои се занимаваат со продажба на акумулатори, како и на крајните корисници т.е возачите.

Претпријатието АКОМ Премиум остварува одлична соработка со своите дистрибутери и купувачи и го овозможува секој вид на поддршка и соработка, се со цел за што подобра информираност за типот на производите како што се акумулаторите и батериите и за целиот друг асортиман кој го продава АКОМ Премиум.

Нашата компанија се занимава со продажба и сервисирање на акумулатори и батерии од сите прознати светски и домашни производители.

Во склоп на нашата понуда се наоѓаат акумулатори и батерии за:

 • Патнички возила,
 • Товарни возила,
 • Земјоделски машини,
 • Виљушкари,
 • Мотори,
 • Четвороцикли,
 • Чамци, Глисери, Јахти,
 • Возила на електричен погон,
 • Соларни системи,
 • Доставни возила,
 • Инвалидски колички,
 • итн...

Покрај споменатиот програм на акумулатори и батерии во нашите продавници ќе најдете широк асортиман на Автокозметика и Опрема како адитиви од реномирани светски производители:

 • K2
 • STP
 • WYNNS
 • OSRAM
 • WD40
 • и многу други...

АКОМ Премиум е компанија која е создадена да го понуди најдоброто за своите потрошувачи.

Нашето мото е:

КВАЛИТЕТОТ Е НАШЕ ПРАВИЛО

Ве очекуваме.

Онлајн продавницата секојдневно се ажурира.