Достава

Да, АКОМ Премиум нуди брза и безбедна достава до сите населени места во Македонија.

Доколку направите нарачка пред 16:00 часот, вашата нарачка ќе биде испорачана следниот ден. После 16:00 часот вашата нарачка ќе пристигне до посакуваната адреса во рок од 24 - 48 часа.

Вршиме достава со наши сопствени возила и достава по карго, во зависност од нарачката.

Производи

Да, во описот на секој производ стои времетраењето на нашата гаранција.

Да, без разлика дали ќе го купите акумулаторот од нас или преку еден од нашите соработници, ние нудиме бесплатна монтажа на лице место.

Останато

Слободно контактирајте не на Messenger, или пак преку контакт формата на нашата онлајн продавница. Ќе се потрудиме да ви одговориме ва најкраток можен рок. 

Корисничка поддршка

Контактирајте вработен на следниов број: +389 77 574 243

Испратете ни email

akom.webshop@gmail.com