Интернационална Гаранција на нашите акумулатори

Почитувани, нашето претпријатие АКОМ Премиум со задоволство ве известува дека отсега па натаму сите акумулатори имаат интернационална гаранција.

Покрај продажбата и сервисот во нашата држава, отсега Ви нудиме поддршка и на територијата на Србија и Босна и Херцеговина.

Бидете повеќе од сигурни во Вашето возило.

Во прилог погледнете ја комплетната листа со овластени сервисери по градови, вклучувајќи и нивни контакти:

Србија:

 

Босна и Херцеговина:

 

Топ производи за нега на автомобилот

К2 АКРА 700МЛК2 АКРА 700МЛ
К2 К2 АКРА 700МЛ
249 Ден.
На залиха
К2 Болд 700 мл. - АТОМИЗЕРК2 Болд 700 мл. - АТОМИЗЕР
К2 К2 Болд 700 мл. - АТОМИЗЕР
449 Ден.
На залиха