ARMORALL чистач на стакло со пумпица 500мл


Цена:
610 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Стаклото на автомобилите се соочува со посебни проблеми со чистењето,
како што се нечистотија од патот, бубачки и цврста нечистотија
однадвор и мрсна фолија однатре. Нечистотијата од патот содржи маснотии и сол и може да биде
многу тешко да се отстрани. Замачкувањето во зима и отсјајот од
сонцето во лето може да бидат опасни и затоа јасното ветробранско
стакло е неопходно за безбедно возење. Брзо ги отстранува цврстите нечистотии од патот, нечистотијата и инсектите Сече низ цврстиот филм што се насобра на внатрешните прозорци Не содржи амонијак, што значи дека е безбеден за затемнети стакла Ги остава прозорците без ленти за максимална видливост

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи