ARMOR ALL спреј за одстранување на дамки со четка 400мл


Цена:
464 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Дизајниран со издржлива вградена четка која помага при отстранување 
на вградената нечистотија и дамки. Ткаенините на вашиот автомобил сигурно ќе соберат нечистотија и дамки
од секојдневната употреба. Чистењето повеќе не е проблем со
отстранувачот на дамки на седиштата за автомобили Armor All – специјално
формулиран за да се ослободи од цврстата нечистотија без да се исушат
деликатните површини или да избледат. Користете ја пригодната вградена четка за да извршите длабоко чистење
на освежување на вашите ткаенини и да го вратите тој сосема нов изглед.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи