My Shaldan V7 Mixed Berry - Миризлив Гел


Цена:
249 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Оваа освежувачка експлозија на овошје создава свеж, ароматичен и јасно модерен мирис. Малите луксузни работи го прават животот вреден за живеење, и оваа прекрасна мешавина на свежи Шумски Овошја не е исклучок.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи