Mariner Classic Миризлива Елка


Цена:
39 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Ако сте љубител на повеќе суптилни освежувачи и сакате мирисот да трае подолго, тогаш Mariner Classic е производот за вас. Незабележителниот, но уникатен дизајн со широк спектар на ароми го прави популарен избор за сите генерации.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи