WYNN's Чистач на Тркало 500мл


Цена:
451 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Чисти за секунда.

WYNN'S чистачот за тркала е ефинаска формулација за чистење. Лесен за употреба.

Едноставно испрскајте и уклучете го цревото.

Во некои случаи има и лесна четка која може да се користи за отстранување на нечистотијата пред да се исплакне.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи