WYNN's Универзален Одмастувач 500мл


Цена:
306 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Специјална формула која е дизајнирана да одстрани масло, катран и маснотија од ланци од моторцикли, мотор од возила, делови, гуми и др.

Начин на употреба:

  1. Протресете пред употреба
  2. Испрскајте прецизно на саканата површина
  3. Почекајте 1 минута и исчистете со крпа

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи