WYNN's Петрол Тотал Третман 500мл


Цена:
1,079 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Wynn's Petrol Total Action Action е силен хемиски третман за бензински мотори кој го чисти целиот систем на гориво со високо концентрирана формула за да ја врати ефикасноста на согорувањето и ефикасноста на катализаторот.

  • Трикратно чистење со акција: пред, за време и по согорувањето.
  • Намалување на емисиите на CO и HC и чад од издувни гасови.
  • Подобрува согорување, перформанси на моторот и економичност на горивото.
  • Нашиот најбрз начин за целосно чистење на целиот систем на гориво.
  • Веднаш ги чисти и подмачкува инјекторите, ги обновува и ја одржува идеалната шема на спреј за инјектор.
  • Го спречува затнувањето на EGR вентилот.
  • Го чисти каталитичкиот конвертор и филтерот за честички од бензин.
  • Компатибилен е со сите компоненти на бензинскиот систем, вклучително каталитички конвертори и филтри за честички на бензин.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи