WYNN's Супремиум Дизел 250мл


Цена:
544 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Адитив кој го подобрува цетанскиот број за 3 поени.

  • Ја намалува емисијата на НОх честички и олеснува ладно стартување
  • Ја враќа ефикасноста на моторот
  • Ги чисти инјекторите системот за гориво
  • Спречува корозија, дупчење и абење
  • Ја подмачкува пумпата за гориво и инјекторите
Видео:

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи