WYNN's Подмачкувач на Ланци 500мл


Цена:
489 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

WYNN's Chain Lube е лубрикант отпорен на вода за подмачкување со високи продирачки својства.

  • Извонредна моќност за подмачкување.
  • Заштитува од 'рѓа и корозија.
  • Заштита на триење и абење.
  • Има заштита на кал, ладна, топла или солена вода.
  • Спречува заплена на механизмите.
  • Не спроведувајте електрична енергија.
  • Третира механизми чие подмачкување е или не е лесно или не континуирано:
    • мотоцикли и ланци за велосипеди, моторни пили,алатки за работилници, DIY, земјоделство a.s.o.механизми на лост, брави, шарки, прозорци со врати, врати и кабли, запчаници, транспортери со ланци, спојници.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи