WYNN's Инјектор Чистач Бензин 325ml


Цена:
396 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Адитив за подобрување на квалитетот на бензин горивото и согорувањето.

  • Го чисти целиот систем за гориво
  • го подобрува согорувањето
  • ги подмачкува инјекторите и пумпата за гориво
  • Го заштитува целиот систем од корозија
  • Ги одржува вредностите на CO I HC на минимално ниво
  • Може да се користи за оловен и безоловен бензин

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи