WYNN's Екстремен Чистач За Бензин Професионал


Цена:
1,178 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Адитив за хемиски третман за бензиски системи кој обезбедува силно чистење на резервоарот на системот за гориво.

  • Го заштитува моторот при користење на био гориво Е10 и Е85
  • Целосно и брзо чистење на целиот систем за горивосо едно полнење на резервоарот
  • Веднаш ги чисти и подмачкува инјекторите
  • Ја зголемува оперативната сигурност и економичност
  • Спречува затнување на ЕГР
  • ЕН 228 компатибилен
  • Ги враќа перформансите на моторот,обезбедува редовни мирувања и ги избегнува проблемите со стартот.
  • 500мл
За ефикасно чистење, додадете едно пакување од 500мл во максимум од 60 литри бензин и минимум од 30 литри.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи