WYNN's Чистач на ЕГР Вентил - Бензин


Цена:
540 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Адитив за чистење на влезните вентили и протокот на воздух во системот.

Аеросолен производ развиен за чистење на системот за довод на воздух на сите бензин мотори.

  • Овозможува целосно чистење на влез на вентили и ЕГР системот
  • Го враќа протокот на воздух кон комората за согорување
  • Обезбедува стабилна состојба на мирување и ги елиминира проблемите со стартот.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи