WYNN's Отстранувач на Гребаници


Цена:
239 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Отстранувачот на гребнатини на WYNN's е абразна паста за полирање со микро честички што ги отстранува гребнатинките и обележјата што се поврзани со секојдневните удари.

Големите аголни честички се распаѓаат додека малите измазнети честички оставаат полиран финиш.

Начин на употреба:

  1. Исчистете ја површината што ќе ја третирате претходно, да нема никакви траги од песок, прашина и честички
  2. Протресете го производот пред употреба
  3. Нанесете мала количина од пастата на нежна, чиста крпа
  4. Нанесете го на површината на возилото користејќи нежен притисок и почнете да правите кружни движења се додека производот не почне да се суши
  5. Оставете да се исуши се додека пастата не стане бела. не повеќе од 5 до 7 минути
  6. Поминете ја површината уште еднаш со чиста крпа
  7. Повторете повеќе пати доколку гребнатината не е покриена
  8. Не ја оставајте пастата подолго време на површината

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи