WYNN's Фикс за Гуми 300 мл


Цена:
499 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

WYNN's Фикс за Гуми е производ базиран на латекс, спакуван во конзерва под притисок, за фиксирање и надувување на пробиени гуми.

Веднаш поправете пробиени гуми, без отстранување на тркалото (дупки од максимум 6 мм за гуми без кабел и дупки од 3 мм за гуми со внатрешна цевка).

Инфлантира гумата (до притисок од 1,2 до 2,5 бари), така што веднаш може да се вози со умерена брзина.

Латексот замрзнува на ниски температури, но ги добива своите првобитни својства повторно кога ќе се загрее.

Може да се користи само за поправка на мали пункции.

АПЛИКАЦИИ
  • За автомобили, мотоцикли, каравани и приколки.
  • За гуми без кабли или гуми со внатрешни цевки.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи