WYNN's Адитив за емисија на штетни гасови


Цена:
467 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Третман на гориво за дизел мотори што овозможува чистење на емисиите на штетни гасови и црниот чад.

  • Го подобрува согорувањетои го зголемува кислородот во комората.

  • Ја подобрува економичноста и испарувањето на горивото и мешавината гориво-воздух.

  • Ги зголемува перформансите на моторот.

  • За сите дизел мотори, со или без турбо полнач, каталитички конвертори и ДПФ.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи