WYNN's Чистач на ЕГР Вентил - ДИЗЕЛ


Цена:
604 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Адитив за чистење на влезните вентили и протокот на воздух во системот.

  • Аеросолен производ развиен за чистење на системот за довод на воздух на сите дизел мотори.
  • Овозможува целосно чистење на влез на вентили и ЕГР системот
  • Го враќа протокот на воздух кон комората за согорување
  • Обезбедува стабилна состојба на мирување и ги елиминира проблемите со стартот
  • За сите дизел мотори

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи