WYNN's Дизел Филтер Регенератор


Цена:
1,249 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Регенераторот за дифузни честички претставува хемиски третман за дизел мотори. Се користи и за професионална употреба.

  • Го чисти и регенерира запушениот филтер многу лесно и ја намалува температурата на согорување на штетните гасови така што горат побрзо на пониска темп.

  • Производот е особено погоден за урбани возни циклусии ја намалува акумулацијата на штетни гасови.

  • Процесот на регенерација започнува веднаш и создава ефект на чистење на издувната страна на турбото.

  • Компатибилен за сите дизел мотори.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи