WYNN's DPF Чистач 325мл


Цена:
570 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Адитивот за филтрирање на дифузни честички е за потрошувачка употреба за дизел мотори со што се намалуваат емисиите на штетни гасови и го чистат и регенираат филтерот за честички.

  • Ги регенерира блокираните филтри без расклопување и ги избегнува честите трошоци за одржување на филтерот
  • Може да се користи во комбинација со вградени системи на регенерација
  • Ултра брз резултат
Видео:

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи