WYNN's Дизел Тотал Третман


Цена:
1,079 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Целосното дејство на Винс дизел тотал е силен хемиски третман за дизел мотори што го чисти целиот систем на гориво со високо концентрирана формула за враќање на ефикасноста на согорувањето и помага во регенерацијата на филтерот за честички Дизел.

Трикратно чистење со акција: пред, за време и по согорувањето.

  • Го намалува емисиите на издувни гасови и црниот чад.
  • Го подобрува согорувањето, перформансите на моторот и економичноста на горивото.
  • Нашиот најбрз начин за целосно чистење на целиот систем на гориво.
  • Веднаш ги чисти и штити инјекторите, ги обновува и одржува и е идеална шема на спреј за инјектор.
  • Превенира затнување на EGR Valve. Aids DPF регенерација.
  • Помага при турбо чистење.
  • Компатибилен е со сите компоненти на дизел системот, вклучувајќи катализатор, конвертор, дизел филтри за честички и SCR-системи

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи