WYNN's Дизел Екстремен Чистач Професионал


Цена:
1,111 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Адитив за хемиски третман за дизел системи кој обезбедува силно чистење на резервоарот на системот за гориво.

Целосно и брзо чистење на целиот систем за гориво со едно полнење на резервоарот.

  • Веднаш ги чисти и подмачкува инјекторите
  • Ја зголемува оперативната сигурност и економичност
  • Ги враќа перформансите на моторот, обезбедува редовни мирувања и ги избегнува проблемите со стартот
  • За сите дизел мотори
  • Делува веднаш

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи