WYNN's Формула За Третман На Дизел Системи


Цена:
880 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Третманот со златната формула овозможува хемиски третман на дизел системи со тројно дејство:

  1. Ја зголемува ефикасноста на моторот
  2. Ја намалува потрошувачката на гориво
  3. Го намалува црниот чад.

Веднаш го подобрува согорувањето и ги подобрува перформансите на моторот. Заштитува од оксидација и корозија. За сите дизел мотори.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи