WYNN's Инјектор Чистач Дизел


Цена:
396 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

WYNN's адитив за подобрување на квалитетот на дизел горивото и согорувањето.

  • Го чисти целиот систем за гориво
  • Го подобрува согорувањето
  • Ги подмачкува инјекторите и пумпата за гориво
  • Го заштитува целиот систем од корозија
  • Безбедно за сите системи за третирање(EGR,TURBO,DPF,SCR...)
  • За сите дизел мотори

Упатство за употреба:

Додадете едно пакување од 325мл на минимум 20 литри дизел. За најдобар резултат, користете го на секој 3 резервоар со гориво.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи