WYNN's Дизел Турбо Клинер Професионал 500мл


Цена:
1,319 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Адитив кој овозможува целосно чистење на системот на гориво во едно полнење на резервоарот.

  • Моментално ги чисти и штити инјекторите
  • Ги чува ЕГР вентилите и турбополначите чисти
  • Ги елиминира проблемите со стартување на моторот
  • Помага да се оддели водата во филтерот за гориво и да се заштити системот за гориво
  • Ги намалува издувните гасови
  • За сите дизел мотори
  • За дизел и биодизел В30

Видео:


Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи