WYNN'S Цилиндар Блок 325мл


Цена:
399 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Заптивната смеса во цилиндарот служи за  поправка на пукнатините во цилиндрите, без демонтирање.

  • Формира стаклен тврд слој кога е изложен на воздух.
  • Поправа пукнатини во цилиндри блокови од леано железо, челик и алуминиум, без расклопување.
  • Се обезбедува трајна поправка за 30 минути.
  • Отстранува висок притисок, притисок на вода и вибрации.
  • Не ги затнува цревата.
Не ги поправјате гумените гарнитури (како што се дихтунзи заптивки за линдри).
АПЛИКАЦИИ:
  • Внатрешни и надворешни пукнатини во цилиндрите, што доведуваат до надворешно или внатрешно губење на водата во системот за масло или комората за согорување.
  • Во случај на сериозен бел издувен чад.
  • Во случај на емулзија на масло / вода во боја на кафе во системот за масло (може да се види на филеркап).

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи