WYNN's Адитив за серво волан и авт. менувач


Цена:
730 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Адитив за растворливо дополнување за масло развиен за да запре и да спречи истекување и да овозможи лесно менување на брзини.

  • Го чисти и штити системот со помош на распрскувачи и прави ревитализација на гумените заптивки и О-прстени.

  • Спречува стареење и оксидација на течности на авт.менувач и серво управувачот.

  • Го продолжува животниот век на компонентите.

  • Може да се додаде на сите конвенционални ATF течности кои ги исполнуваат DEXRON ||, |||, V|, FORD, LHM.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи