WYNN's AIRCO-CLEAN освежувач на воздух


Цена:
999 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Ги отстранува и неутрализира мирисите и непријатните мириси во возилата.

Ги неутрализира лошите мириси со помош на молекуларна, хемиска реакција.
Веднаш ги отстранува лошите мириси.
Работи на широк спектар на непријатни мириси на органски материјали: 
чад од цигари, мирис од домашни миленици, телесни мириси, транспирација,
мириси на храна, повраќање, мирис на мувла и влажност итн. Има свеж нежен парфем од нане, кој полека исчезнува по употреба.
Не остава дамки.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи