WYNN's AIR PURIFIER прочистувач на воздух


Цена:
499 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Ги отстранува и неутрализира мирисите и непријатните мириси во возилата,
контејнерите, чамците и многу други места. Ги неутрализира лошите мириси со помош на хемиска реакција со нивните молекули. Долготраен ефект со помош на молекуларната технологија, која ги
неутрализира молекулите на мирисот.
Не го маскира мирисот, туку го елиминира. Поради фината небулизација со Wynn’s Aircomatic® II или III,
целиот простор е обработен. Ги отстранува лошите мириси од ткаенините,
на пр. од мебел, седишта во возила, чамци, тепих и завеси. Во комбинација со функцијата на озон на Aircomatic® III, тој
создава уште подобар резултат и успева да ги неутрализира дури и
најлошите мириси.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи