WYNN's Подобрувач на Моторно Масло Професионал


Цена:
451 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Адитив - додаток за масло кој што ги подобрува вискозните карактеристики на високата темп. на моторните масла.

 • Ја засилува маслената фолија под високи темп.и ја рестартира компресијата и притисокот на маслото
 • Ја намалува потрошувачката на масло и издувниот чад
 • Ги намалува моторните звуци
 • Штити од корозија, оксидација и абење
 • Не ги оштетува катализаторите
 • Особено ефикасен кај големо оптоворување, постари мотори, висока темп., прекумерна бучава на моторот, планинско возење и долги релации
 • Погоден за дизел и бензин мотори

Упатство за употреба:

 1. За најдобри резултати, додадете го адитивот на секое менување на улје.
 2. Доведете го моторот до работна температура и потоа изгасете го.
 3. Додадете ја содржината од пакувањето во моторот преку отворот за улје.
 4. Запалете го моторот за да се направи циркулација.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи