WYNN's 3XA Дизел 325ml


Цена:
419 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Адитив за комплетен систем за дизел мотори со тројно дејство:          

  • Ја намалува емисијата на штетни гасови

  • Го чисти системот на издувни гасови                   

  • Ја намалува потрошувачката на гориво.

Исто така ја намалува бучавата и го заштитува системот за гориво од предвремено абење. Не ги оштетува оксидирачките катализатори на дизел моторите. Ги исполнува стандардите Euro5, Euro 6. Ги подобрува перформансите на моторот.

 


Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи