WYNN's 3ХА Бензин 325ml


Цена:
419 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Адитив за комплетен систем за бензин мотори со тројно дејство:

  • Ја намалува емисијата на штетни гасови

  • Го чисти системот на издувни гасови

  • Ја намалува потрошувачката на гориво.

Исто така ја намалува бучавата и го заштитува системот за гориво од предвремено абење. Го чисти целиот систем на гориво. Ги намалува емисиите CO I HC. Не им штети на каталичките конвертори.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи