WYNN's чистач на мотор


Цена:
299 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Високо концентриран детергент, дизајниран да ги чисти сите системи за подмачкување масло пред промена на маслото.

Внатрешно го чисти системот за масло на моторот.
Брзо и ефикасно ги раствора лакот, тињата и другите загадувачи од 
виталните делови на моторот. Спречува контаминација на свежото масло од остатоците што се оставаат зад себе. Компатибилен е со сите минерални, синтетички, единечни и
повеќеградни масла и погоден за редовни и ниски SAPS апликации.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи