WYNN's радиатор стоп леак


Цена:
299 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Производ за заптивање за запирање на мали протекувања во системот за ладење, со антикорозивни својства.

Запира и спречува истекување во радијаторот, системот за ладење и греење.
Го запира протекувањето на заптивката на главата.
Нема да им наштети на гумените црева, дихтунзи или други компоненти на системот.
Формулиран за да избегне затнување на водните патишта на радијаторот и 
сензорите за температура.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи