WYNN's мотор флеш


Цена:
359 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Високо концентриран детергент, дизајниран да ги чисти сите системи за 
подмачкување масло пред промена на маслото. Внатрешно го чисти системот за масло на моторот. Брзо и ефикасно ги раствора лакот, тињата и другите загадувачи од
виталните делови на моторот. Спречува контаминација на свежото масло од остатоците што се оставаат зад себе. Компатибилен е со сите минерални, синтетички, единечни и
повеќеградни масла и погоден за редовни и ниски SAPS апликации.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи