WYNN's каталички конвертер и ламбда


Цена:
599 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Ја оптимизира ефикасноста на катализаторот и обезбедува оптимална работа на ламбда
(кислородните) сензори. Ја оптимизира ефикасноста на катализаторот. Обезбедете оптимална работа на сензорите за ламбда (кислород). Ја подобрува чистотата и ги намалува емисиите. Ги враќа перформансите на моторот.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи