VP VISION 95Ah AGM


Цена:
12,990 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

 • Капацитет: 95Ah

 • Стартна снага: 880A

 • Поларитет: Desni +

 • Апликација: Премиум акумулатор за поновите генерации на возила со START- STOP систем, со додатна енергија на потрошување и поголем број на циклуси.

Исто така и за возила без START- STOP систем, кадешто работниот век на батеријата е продолжен, заради помало изложување на додатно оптеретување.

 • Димензии ДxШxВ (во mm): 354*175*190

 • Тростроен циклус

 • За камп приколици

 • За соларни панели

 • Употреба на пловни возила

 • Херметички капк

 • Минимално оддржување

 • Заштита против експлозија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи