USB Кабел за iPhone


Цена:
377 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Овој USB 2.0 кабел го поврзува вашиот iPhone, iPad, or iPod со Lightning поврзувач до вашиот USB приклучокот на вашиот компјутер за синхронизирање и полнење.

Или можете да го поврзете со Apple USB адаптер за полнење од обичен штек.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи