TEXOL UNIVERSAL 15W40 4L


Цена:
750 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Universal SAE 15W-40 е минерално масло со високи перформанси. Се препорачува за подмачкување на дизел мотори на транспортни возила, земјоделски и градежни машини.
API CD / CF / SF; ACEA E1; MIL / L / 2104D | Специјални
препораки за аплицирање: МБ 227.1

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи