TEXOL SAE 90 10L


Цена:
1,999 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Повеќенаменско масло кое се користи за подмачкување на менувачи, како и екстремно оптоварени хипоидни, спирално-конусни, спирални и структурно слични забни преноси на моторни возила, каде се препорачува употреба на масло со EP својства. Тие се користат во пренос на автомобили, комерцијални возила, градежни и рударски машини, каде што се препорачува ниво на квалитет API GL-5.
API GL – 4, MIL-L – 2105, MAN 341, ZF T – ML – 02A/08A/17A

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи