TEXOL LONG LIFE G12 40% 1L


Цена:
117 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Течност за ладење, наменета за најновата генерација на моторни возила, со системи за ладење произведени на база на алуминиум и лесни метали, подготвена за директна употреба. Не замрзнува до -37C. Обезбедува максимална можна заштита од смрзнување во зима и прегревање во лето. Обезбедува подобрена заштита од корозија на сите метални и алуминиумски делови, конектори, црева и пластични делови на фрижидерот. Спречува создавање на пена и појава на наслаги од бигор. Гарантира подобрен пренос на топлина, што обезбедува посебна флексибилност на моторот и максимална сигурност за корисниците. Погоден е за употреба во отворени и затворени системи за ладење. Интервал за замена на течноста за ладење, две години.
Audi/Bentley/Lamborghini/Seat/Skoda/VW TL 774 D/F G12+; Ford WSS-M97 B44-D; Mercedes-Benz 325,3;
MAN 324 Тип SNF; GM 6277M.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи