TEXOL LONG LIFE G12 100% 10L


Цена:
1,540 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Концентрирана течност за ладење, наменета за најновата генерација на моторни возила, со системи за ладење произведени на база на алуминиум и лесни метали, кои мора да се разредат со вода пред употреба. Обезбедува максимална можна заштита од смрзнување во зима и прегревање во лето. Обезбедува подобрена заштита од корозија на сите метални и алуминиумски делови, конектори, црева и пластични делови на фрижидерот. Спречува создавање на пена и појава на наслаги од бигор. Гарантира подобрен пренос на топлина, што обезбедува посебна флексибилност на моторот и максимална сигурност за корисниците. Погоден е за употреба во отворени и затворени системи за ладење. Обезбедува продолжен интервал за замена на течноста за ладење, до пет години, или 650.000 km за тешки товарни возила или 250.000 km за патнички возила.
Audi/Bentley/Lamborghini/Seat/Skoda/VW TL 774 D/F G12+; Ford WSS-M97 B44-D; Mercedes-Benz 325,3;
MAN 324 Тип SNF; GM 6277M.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи