TEXOL LANCOIL 1L


Цена:
210 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Lancoil е масло наменето за подмачкување на моторни пили - водилки на сите видови моторни пили во услови на различни температури и влажност на воздухот. Се карактеризира со исклучителна адхезија и добри својства на ниски температури. Не смее да се користи за правење смеса со гориво за возење моторни пили.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи