TEXOL HIDROL 68 10L


Цена:
1,790 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Минерални хидраулични масла. Се користат во современи хидраулични системи кои работат во услови на умерени и релативно константни температури, најчесто во затворени простори. Тие се користат како хидрауличен медиум во хидрауличните системи на кранови, преси, транспортери, градежни машини итн. брусилки итн. Средните градации се користат во хидраулични системи со средна моќност, притисок и оптоварување (кранови, преси и слично).
ISO 6743/4-L-HM; DIN 51524/2 (HLP); Денисон HF-0,
HF-2; Sperry Vickers M-2950-S; Sperry Vickers M-2952-S; Sperry Vickers I-286-S; AFNOR NF E 48603
HM; US Steel 127; Синсинати Милакрон P.68 (HM 32), P.69 (HM 68), P.70 (HM 46).

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи