TEXOL 2Т 100ML


Цена:
49 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Двотактол е масло за подмачкување за двотактни бензински мотори. Спречува формирање на наслаги на клипови, свеќички, издувниот систем и обезбедува заштита на моторот од абење. Се препорачува за мопеди, моторни пили, земјоделски машини и патнички возила.
API TC (TSC - 3); ЈАСО ФК

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи