TEXOL DIESEL SAE 30 1L


Цена:
194 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Diesel SAE 30 е минерално масло со високи перформанси. Се препорачува за подмачкување на дизел мотори на транспортни возила, земјоделски и градежни машини.
API CD / CF / SF; CCMC D4; MIL / L / 2104D

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи