TEXOL ATF SUFFIX A 1L


Цена:
249 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Претставува повеќенаменска течност за пренос, наменета за употреба во автоматски менувачи, каде што е наведен наставката GM Type A. Се препорачува за автоматски и полуавтоматски менувачи и други апликации, како што се индустриски конвертори на вртежен момент, серво системи, дури и рачни менувачи, каде што е наведен флуид со квалитет GM ATF тип А со низок вискозитет.
GM Type A Suffix A, GM Allison C-3, Daimler MB 236.2, Caterpillar TO-2

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи